Cosul este gol

Ulei de avocado

Marca: MILEDY NATURALS

 

 

Pret: 17.00 Lei

Pret: 13.00 Lei

Comanda acest produs

Comanda instant - Ulei de avocado

Email Telefon

Ulei de avocado

Uleiul de avocado este un ulei mono-saturat, de culoare verde-maslinie, cu  o textura densa si o aroma dulce, ca de nuca.

BENEFICII:

Pentru corp:

Este o sursa bogata de vitamina A si D, este usor absorbit de piele si hidrateaza in profunzime, ceea ce il recomanda ca un ingredient de baza in produsele pentru ingrijirea pielii mature si uscate.

Uleiul de avocado este bogat in sterolini (denumiti steroizi ai plantelor), substante recunoscute pentru efectul lor de atenuare al petelor produse de varsta sau de expunerea la soare si de tratare al cicatricilor.

Uleiul de avocado, spre deosebire de alte uleiuri, mareste in mod seminificativ productia de colagen din piele. Cantitatea de colagen se diminueaza odata cu varsta, ceea ce duce la imbatranirea pielii si aparitia ridurilor. Nu este de mirare ca acest ulei este folosit pentru a contracara efectele imbatranirii. Se aplica direct pe piele sau inclus in produsele anti-ageing.

Pentru par: 

Uleiul de avocado contine o cantitate mare de nutrienti: proteine, vitamina A, D, E, B6, magneziu, cupru, fier, acid folic si amino-acizi, fiecare dintre acestia cu un rol esential in cresterea si hranirea firului de par.

Adaugand la acestea continutul de lecitina, precum si ecranul UV pe care il ofera, uleiul de avocado se dovedeste a fi un favorit al industriei cosmetice cand vine vorba de produse pentru ingrijirea si tratarea parului.

Cantitate: 50 ml
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Patrui Andreea Florina P.F.A, CIF: 31568028, Reg.Com: F20/426/25.04.2013